Diferențe între gamele de aparate de aer condiționat Daikin

Iată diferențele dintre gamele de aparate de aer condiționat ale producătorul DAIKIN:

Sensira FTXC

Sensira FTXC este gama de bază a producătorului Japonez de aparate de aer condiționat, Daikin. Aceasta deține caracteristicile de bază pe care le putem regăsi la toate celelalte game ale producătorului. Pentru această gamă controlul prin internet (WiFi) este opțional și poate fi achiziționat separat.

Sensira FTXF

Față de gama precedentă, Sensira FTXF dispune de WiFi Ready.

Comfora

Gama Comfora vine cu un element nou, față de precedentele game, filtrul cu ioni de argint, care ajută la îndepărtarea alergenilor şi purificarea aerului – captează alergenii precum polenul şi acarienii / filtrul elimină polenul şi alergenii în proporţie de cel puţin 99%. La acest model baleiajul (lamelele care direcționează fluxul de aer) pot fi comandate din telecomandă atât pe plan vertical cât și orizontal.

Perfera

Gama Perfera este gama de vârf a aparatelor de aer condiționat Daikin, având toate funcțiile pe care le poate avea un aparat de aer condiționat de ultimă generație. Pe lângă coneziunea WiFi, modelul Perfera vine echipat cu un senzor de prezență care are rolul de a nu direcționa jetul de aer către persoanele aflate în încăpere, dar și de a reduce turația motorului atunci când nu este detectată prezența nimănui, pentru a reduce consumul de energie electrică. Asigură o filtrare foarte bună a aerului circulat prin aparat datorită celor 3 tipuri de sisteme de filtrare. Nu în ultimul rând, echipamentul poate funcționa pe modul de încălzire până la temperaturi exterioare de -20°C, ceea ce poate transforma cu succes aparatul de aer condiționat în sursă unică de încălzire.

Emura / Stylish

Această gamă se evidențiază prin folosirea tehnologiei Grid Eye care beneficiază de un senzor inteligent multi-zonă. Aparatele din gamele Emura și Stylish au capacitatea de a direcționa în mod automat fluxul de aer departe de persoanele detectate în camera, prevenind orice disconfort ce poate fi cauzat de fluxul de aer. De asemenea, senzorul Grid Eye detectează dacă o zonă din încăpere este mai caldă/rece direcționând acolo jetul de aer pentru o climatizare uniformă.
Carcasele unităților sunt produse în Japonia iar design-ul acestor modele a fost apreciat prin premiul Good Design Award. Noua telecomandă disponibilă pentru modeul Emura plasează produsul într-o nouă eră a tehnologiei și calității japoneze.

Ururu Sarara

Ururu Sarara este cel mai bun aparat de aer condiționat din lume! Este singurul aparat de aer condiționat care asigură aport de aer proaspăt, astfel îți reîmprospătează aerul din cameră chiar și cu ferestrele închise. Acest aparat are un sistem de auto-curățare, cel real și original, prin care aparatul mișcă filtrele în mod automat, curățându-le și colectând praful într-un container special, care poate fi descărcat cu ușurință.
Este un aparat cu o deosebită performanță energetică, cu un consum redus de energie, fiind singurul model care păstrează clasa energetică A+++ atât pe răcire cât și pe încălzire, la toate capacitățile disponibile, 9000, 12000 și 18000 BTU.

Totodată, vei scapă de senzația de aer uscat, datorită funcției Ururu care asigură umidificarea ambientului folosind umezeala din aerul exterior, fără a fi necesară racordarea la o sursă de apă. Modelul Ururu Sarara de la Daikin este o capodoperă a ingineriei japoneze.


Detalierea funcțiilor aparatelor de aer condiționat tip split de perete Daikin

Daikin Residential Controller

Control prin WiFi
Unitatea poate fi controlată cu ajutorul aplicației Daikin OnectaAceasta îți va da posibilitatea  monitorizezi permanent, de pe tabletă sau smartphone, din orice locație, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei rețele locale (WLAN). Vei putea programa temperatura pe intervale orare și vei putea analiza oricând consumul de energie.

Senzor de detectare a mișcării pe 2 zone
Jetul de aer este direcţionat într-o zonă diferită de cea în care se află persoana în acel moment. Dacă nu este detectată nicio persoană, unitatea va trece automat la setarea de eficienţă energetică.

Filtru de aer
Îndepărtează particulele de praf din aer, asigurând astfel o sursă constantă de aer curat.

Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare

Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare
Acest filtru este un excelent apărător împotriva substanțelor chimice dăunătoare, particulelor de praf, bacteriilor, virusurilor și alergenilor, eliminând în același timp mirosurile neplăcute provocate de tutun, animalele de companie etc.

Filtru cu ioni de argint pentru purificarea aerului și îndepărtarea alergenilor

Filtru cu ioni de argint pentru purificarea aerului și îndepărtarea alergenilor
Captează alergenii precum polenul şi acarienii / filtrul elimină polenul şi alergenii în proporţie de cel puţin 99%.

Încălzire la temperaturi exterioare de până la -20°C

Încălzire la temperaturi exterioare de până la -20°C
Intervalul de funcționare este între -20°C si 18°C în regim de încălzire.

Flash Streamer

Flash Streamer
Utilizând electroni pentru a declanșa reacții chimice cu particulele din aer, Flash Streamer distruge alergenii, precum polenul și fungii și elimină mirosurile deranjante, furnizând un aer mai sănătos și mai curat.

Program uscat

Dezumidificare Sarara
Reduce umiditatea interioară fără a afecta temperatura camerei, prin amestecarea aerului rece și uscat cu aerul cald.

Umidificare Ururu

Umidificare Ururu
În timpul iernii, funcția Ururu reface umiditatea în aer pentru a menține o senzație confortabilă fără încălzire inutilă.

Aer proaspăt (ventilare)

Aport de aer proaspăt (ventilare)
Daikin Ururu Sarara îți reîmprospătează aerul din camera chiar și cu ferestrele închise, fără a se înregistra pierderi de căldură, fiind singurul aparat de aer condiționat din lume tip split de perete care face aport de aer proaspăt.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *