Totul despre odorizantele de aer

Confortul nostru depinde de calitatea aerului pe care îl respirăm. Așadar este important ca în spațiile interioare în care trăim să experimentăm o aromă placută. Mirosurile declanșează emoții, reînvie amintiri și stimulează asocieri dintre cele mai diverse si de aceea este placut sa folosesti odorizante de aer. 

Sistemele de odorizare portabile reprezintă o solutie modernă, simplă și rapidă pentru a crea o atmosferă primitoare și un miros plăcut în orice tip de interior.

Sistemul inteligent permite programarea difuziei parfumului prin eliberare treptată în funcție de intensitatea dorită. Acesta include 3 programe ce pot fi setate individual în funcție de zile, ore, minute și timpul de difuzie.

Dacă nu este necesar, este recomandat ca echipamentul sa fie programat în modul stand-by pe timpul nopții până la ora la care utilizatorul dorește reluarea procedurii de parfumare. Astfel rezervele de parfum vor avea o perioadă mai lungă de utilizare.

Sistem pentru odorizante de aer

Aparatele portabile se pot instala și reloca cu ușurință. Un avantaj in acest sens consta in faptul că accesul la recipientul cu parfum este asigurat printr-o încuietoare cu cheie acolo unde este necesar.

De asemenea, meniul este securizat cu o parolă de acces pentru a preveni schimbarea setărilor de către persoane neautorizate sau din greșeală.

Unde se pot folosi odorizante de aer

Exceptând spațiile rezidentiale, recomandăm utilizarea unui sistem de odorizare și în zonele comerciale cum ar fi:

  • Restaurante
  • Hoteluri
  • Magazine sau showroom-uri
  • Spații de birouri
  • Zone de așteptare sau zone de recepție
  • Centre SPA / Săli de fitness / Săli de sport
  • Vestiare

Pe lângă sistemele mobile există și echipamente care se pot integra în sistemul HVAC al imobilului. Uleiul vaporizat este astfel eliberat în tubulatura de climatizare și distribuit uniform în toate zonele imobilului.

Uleiurile parfumate nu afecteaza mediul

Uleiurile parfumate din rezerve sunt vaporizate și transformate astfel într-un gaz foarte fin, discret și uniform.

Acesta este raspandit de echipament, iar gazul emis nu este toxic. Nu afecteaza produsele expuse în încăperea în care este amplasat.

SCENTLINQ este lider mondial și un brand de top în industria odorizantelor, lista de echipamente pentru odorizare fiind disponibilă aici https://www.climatico.ro/igiena/tratament-aer/odorizare

Game de odorizante

Sistemele odorizante SCENTLINQ sunt disponibile în mai multe game de produse:

  • Sistem odorizant portabil SCENTLINQ – poate fi instalat cu ușurință oriunde, fiind la fel de ușor de relocat
  • Sistem odorizant modular SCENTLINQ – utilizat pentru a păstra echipamentul de comandă separat față de dispersor, pentru a îl proteja de vandalism sau furt (băi publice, vestiare, holuri publice etc.)
  • Sistem odorizant SCENTLINQ HVAC – utilizat pentru integrarea sistemului de odorizare în instalația HVAC a imobilului

Aparatele de odorizare sunt utilizate cu succes în lanțurile de magazine pentru ca de fiecare dată când intri în magazinul unei anumite companii să simți același parfum și astfel să trăiești aceeași senzație. Clienții isi amintesc experiența trăită anterior în acel magazin. Marketingul olfactiv face parte din marketingul senzorial și are scopul de a reaminti arome, parfumuri și amintiri în mintea clientului.

Cercetările au demonstrat faptul că mintea umană își poate aminti peste 10 mii de arome diferite și doar 200 de culori.

Rezerve odorizante aer arome diferite
Rezerve odorizat cu diferite esențe

Pentru sistemele de odorizare sunt disponibile peste 40 de arome diferite. Printre cele mai populare se regasesc Spiced Wood, Sea Stone, Red Sequoia, Pure Energy, Ginger Blossom, Cinnamon & Vanilla, Apple & Cinnamon. Lista completă de rezerve odorizant o poți vedea aici https://www.climatico.ro/rezerve-odorizant?ig_odorizant_rez_comp_scntlq=3095

Nu este recomandată utilizarea altor uleiuri esențiale sau a altor arome destinate altor echipamente. Acestea pot cauza defectarea sistemului din cauza diferenței de vâscozitate, a temperaturii de vaporizare și a altor factori.

Descoper informatii despre De ce să folosesc un purificator de aer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *