Diferențe între gamele de aparate de aer condiționat Gree

Gree este cel mai renumit producător de aparate de aer condiționat din China. De asemenea, dacă comparăm volumele produse, Gree este cel mai mare producător de aparate de aer condiționat din lume. Aparatele de aer condiționat Gree sunt ușor de utilizat și au o durată mare de viață, fapt pentru care face ca Gree să fie cel mai apreciat producător chinez de aparate de aer condiționat.

Iată diferențele dintre gamele de aparate de aer condiționat ale producătorul Gree:

Diferente game de aparate de aer conditionat Gree

A2 Golden

Este gama cea mai populară a producătorului chinez de aparate de aer condiționat Gree. Aceasta deține caracteristicile importante, după cum urmează:

  • Control prin Wi-Fi
  • Filtru de particule mari
  • Streamer
  • Dezumidificare

Pulsar

Modelul Pulsar are specificațiile bine-cunoscutului model Bora A2 Golden, diferența între cele două modele constând în designul unității interioare.

  • Control prin Wi-Fi
  • Filtru de particule mari
  • Streamer
  • Dezumidificare
  • Baleiere verticală și orizontală automată

Fairy

Pe lângă funcțiile prezente și la gamele anterioare, gama Fairy introduce funcționarea optimă în regim de încălzire până la temperaturi exterioare de -25°C.

De asemenea, această gamă este disponibilă în două culori: alb și negru.

Amber

Gama Amber se evidențiază prin funcționare optimă în regim de încălzire până la temperaturi exterioare de -30°C. Grație compresorului în două trepte cu care este dotată, unitatea externă își păstrează funcționarea optimă chiar și la temperaturi extreme. Tehnologia cu care este dotat acest compresor permite comprimarea refrigerantului în două etape, fapt care garantează performanța. Alte funcții disponibile pe modelul Amber:

  • Control prin Wi-Fi
  • Filtru de particule mari
  • Streamer
  • Dezumidificare

Protecție aer rece – când aparatul va funcționa în modul încălzire, acesta va porni ventilatorul pentru a recircula aerul doar în momentul în care va atinge temperatura necesară pentru a oferi un confort optim.


Detalierea funcțiilor aparatelor de aer condiționat tip split de perete Gree

Gree - Igienizare ușoară, demontare rapidăIgienizare ușoară, demontare rapidă
Sistemul de prindere fără șuruburi permite demontarea rapidă a unității si curățarea facila a filtrului, astfel încât igienizarea nu provoacă bătăi de cap. Grila de evacuare a aerului se închide complet, împiedicând pătrunderea aerului în interior.

TimerTimer
Reglează pornirea sau oprirea automată a aparatului – butonul TIMER-ON activează sau anulează temporizatorul pentru pornirea automată a aparatului, respectiv butonul TIMER-OFF inițiază sau anulează temporizatorul pentru oprire automată.

Gree - Generator ioni Cold PlasmaGenerator ioni Cold Plasma
Este o tehnologie avansată care îndepărtează mirosurile neplăcute, umidifică aerul și neutralizează aprox. 93% din bacterii, virusuri și alergeni prin emisia controlată de ioni în atmosferă.

Functia de blocareFunctia de blocare
Dacă dorești să eviți schimbarea accidentală a setărilor aparatului de către copii, telecomanda poate fi blocata prin apăsarea simultană a butoanelor „+” și „-„.

AutorestartAutorestart
Aceasta funcție repornește aparatul cu parametrii aferenți ultimei setări, daca acesta s-a oprit din cauza unei căderi de tensiune.

Functia "I feel"Funcția „I feel”
Dacă dorești un climat personalizat într-o anumită zonă a camerei, plasează telecomanda în perimetrul respectiv, după care activează senzorul „I feel”. Grație acestei funcții , aparatul va recepționa comanda și îți va crea rapid climatul dorit în zona respectivă . Telecomanda transmite automat aparatului , la fiecare 10 minute , nivelul detectat al temperaturii ambientale, asigurând o funcționare în parametrii optimi.

Ventilator cu 7 trepte de vitezaVentilator cu 7 trepte de viteză
Cele 7 trepte de viteză ale ventilatorului pot fi ajustate cu ușurință din telecomandă – începând cu treapta minimă, care oferă o ambianță plăcută, de liniște, și terminând cu treapta Turbo, care modifică rapid parametrii climatici ai încăperii, garantând o atmosfera relaxantă.

WiFiWiFi Intelligent Control
Daca dorești să monitorizezi permanent echipamentul, de oriunde te-ai afla, o poți face cu ajutorul aplicației Gree+, disponibilă gratuit pentru descărcare și instalare pe smartphone sau tabletă. Astfel, vei fi la curent tot timpul cu starea funcționării aparatului:
– vei putea programa temperatura pe intervale orare;
– vei putea revizui oricând consumul de energie.
Poți controla echipamentul prin comandă vocală cu ajutorul aplicațiilor inteligente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *